\

Perceel

Dorpsstraat 3, 2902 BC Capelle aan den IJssel
Bezoek website

Restaurant Perceel & Euro BOB hebben de handen ineen geslagen om de gasten van restaurant Perceel veilig en vertrouwd in hun eigen auto naar huis te brengen. De jonge culinaire ondernemers Jos en Sharon hebben in een zeer korte tijd enorme prestaties behaald. Het restaurant heeft haar eerste Michelin ster weten te bemachtigen. Jos en Sharon zijn zelfs uitgeroepen tot Capelse ondernemers van het jaar. Fromager en Sommelier Maarten Koek is tevens uitgeroepen tot Fromager van het jaar door Gault-Millau.

Euro BOB is vereerd om samen te werken met restaurant Perceel en zal de ambiance en beleving van het restaurant voor haar gasten verlengen met een de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van BOB services.

Ondanks al de gezelligheid bij Perceel, komt aan elke dag een einde. Wanneer u een paar alcoholische versnaperingen heeft genuttigd, is het alleen niet meer verantwoord om nog zelf te rijden. U kunt dan natuurlijk een taxi bestellen, maar hoe zorgt u dan dat ook uw auto weer veilig thuis komt?

Om mensen van deze behoefte te voorzien hebben wij de Bob Chauffeur in het leven geroepen! Deze Bob chauffeur brengt u in uw eigen auto veilig en vertrouwd naar huis.

Bereken hier uw tarief vanaf restaurant Perceel en reserveer direct. Wanneer u meer informatie wilt, of telefonisch wilt reserveren kunt u bellen met 088-365 0808.

Wij zien uw reservering met genoegen tegemoet.

Voor meer informatie over het restaurant zelf en de menukaart kunt u terecht op www.restaurantperceel.nl

Delen