\

ONE

ECI 17, 6041 MA Roermond, Nederland
Bezoek website

Restaurant ONE

Al bij binnenkomst word je meegenomen in de wereld van Restaurant ONE. De kleurrijke graffiti, het linnen op tafel en de industriële look van de oude fabriekshal maken gelijk nieuwsgierig. Begin de avond met een signature cocktail van gastvrouw Bethany DeLong, “a great way to start the evening!” Op de kaart staan producten uit de regio, of uit de moes- en kruidentuin van ONE. De kookstijl van chef Edwin Soumang is verrassend, vers en duurzaam. Neem plaats in het restaurant of aan de chef’s table in de keuken. Dineer met een intiem gezelschap in de private dining room of geniet van een cocktail op het loungeterras. Waar je ook zit: taste the passion, feel at home and come as you are!

In-Lite Restaurant One in Roermond aangelicht.

Edwin en Bethany Soumang– Quote


“In onze moestuin staan meer dan honderd soorten groenten, fruit en bloemen. Keer op keer word ik opnieuw verrast door de natuur. De smaken zijn verbazingwekkend. De tuin geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan de menukaart van ONE” Edwin Soumang

“It’s all about having ONE great night: sit back, relax and enjoy the ONE(s) you’re with. We take care of the rest.” – Bethany DeLong

Edwin Soumang CV

Edwin Soumang volgt de Middelbare Hotelvakschool in Wageningen. Tijdens zijn opleiding loopt hij als leerling kok stage bij Restaurant ’t Swarte Schaep, chef van den Boogaard biedt hem een kijkje in de klassieke Franse keuken. Zijn tweede stage volgt hij bij sterrenrestaurant De Echoput, hier komt hij voor het eerst in aanraking met de zeer verfijnde keuken. Na zijn opleiding gaat hij naar D’r Bloasbalg. Van chef Waghemans leert hij dat je als patron-cuisinier van een sterrenrestaurant niet enkel in je pannetje moet roeren, maar ook betrokken bent bij alle details in de zaak. Soumang rondt naast zijn werk de wijnacademie af als vinoloog en ontwikkelt een verfijnd analytisch proefvermogen. Chef Soumang wil meer en droomt van werken bij de absolute internationale top. Hij doet ervaring op in de keuken bij driesterrenchefs Georges Blanc, Michel Roux, Guillaume Brahimi, Jonnie Boer en Heston Blumenthal. Deze mix van verschillende stijlen draagt bij aan de ontwikkeling van zijn eigen kookstijl. Tijdens zijn culinaire reizen komt hij zijn partner Bethany DeLong tegen. Samen hebben zij één gemeenschappelijke droom en openen in 2007 restaurant ONE, in 2010 krijgen zij een Michelinster.

IV Inner Voice Edwin Soumang

”Ik volg de seizoenen in mijn moestuin nauwgezet. Uiterst respectvol ga ik om met wat de natuur mij geeft. De moestuin geeft mijn kookstijl in alle opzichten diepgang.”

Delen