7 maart 2017

YourPrivateEuroBOBDriver

Anderhalf jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om de ontwikkelingen van Euro BOB (en een beetje van mezelf) bij te houden door middel van een blog. Dit gaat met enige onregelmaat, maar bij deze is er weer een. Leuk om van meerdere kanten de vraag te krijgen, wanneer ik er weer een ga schrijven. Thanks.

Eerst dat beetje van mijzelf. Onze prachtige dochter Lente is nu 5 maanden, dit gaan allemaal super goed! Ik slaap nog steeds elke nacht door, heerlijk. Om met de tijd mee te gaan kun je haar nu al volgen op Facebook/Instagram/YouTube via Lente Borsboom. Geintje, ik word gewoon zon lul van een vader die haar gaat volgen bij haar eerste date om te kijken of dat goed gaat.

Dan het grote Euro BOB nieuws, waar ook de bovenstaande foto betrekking op heeft. De eigenaar van YourPrivateDriver, Bas Dekker, heeft besloten zijn bedrijf te verkopen aan Euro BOB B.V. Per 1 januari 2017 vallen onze BOB diensten onder Euro BOB en al onze andere chauffeursdiensten onder YourPrivateDriver.

Hoe komt het dan zo ver, dat is het leukste gedeelte. Ergens Q4 2016 nam Bas contact met Daan en mij op, met de vraag of we niet een keer samen om de tafel konden. Prima, dat kan natuurlijk altijd. Eenmaal bij de lichtfabriek gesproken te hebben, was het de insteek dat YourPrivateDriver BOB ritjes buiten het Gooi aan ons zou gaan uitbesteden. Prima, ritjes ontvangen is altijd mooi meegenomen. Na enkele ritjes overgenomen te hebben, belde Bas me op met de vraag of we weer konden gaan zitten. Hij had een aanbod gekregen van een Supermarkt keten om zelf een supermarkt te openen en hij wilde YPD verkopen. (Even off topic, ik begin wel een beetje bang te worden dat ik over een paar jaar in de retail zit… Jurgen naar Primera, Bas naar de Spar.. en ik dan?) Vanuit hier is alles in een sneltreinvaart gegaan, prijs moest bepaald worden, financiering moest rondgebreid worden, auto’s overgenomen worden, personeel overgenomen worden en dan alle administratieve rompslomp nog. Alles is nu geregeld, vanaf nu is Bas volledig uit YourPrivateDriver en wordt alles gerund vanuit Daan, Laurens en mij. Bedankt Bas en succes met je verdere ondernemers carrière!

Voor wie Laurens nog niet kent, dit is de man die onze zaken in het Gooi gaat regelen. Daarnaast doet Laurens ook een gedeelte van de planning, dus is de druk op Daan en mij ook enigszins wat verminderd. Als je hem nog nooit heb gezien, onderaan de afbeelding in het midden!

Bedankt weer voor het lezen en bij deze doe ik een keer geen belofte wanneer het volgende blog komt, maar deze komt wel een keer!

Groet, uw BOBbers

Avatar Daan Avatar Jorn Avatar Laurens

Geschreven door Jorn