Veelgestelde vragen over werken bij Euro BOB

Leuk dat je bent geïnteresseerd in Euro BOB. Wij zijn een energiek, jong en hard groeiend chauffeursbedrijf dat sinds enige tijd marktleider is in het leveren van last-minute BOB-chauffeurs, waarbij we onze klanten in hun eigen auto na een avondje uit naar huis brengen. Onze werktijden zijn voornamelijk in de avond- en weekenduren, waardoor deze bijbaan goed te combineren is met een opleiding.

Aangezien je graag wat meer informatie wilde, heb ik hieronder de FAQ van onze sollicitanten weergegeven, om een beter beeld te geven van hoe wij werken:

Om wat voor soort dienstverband gaat het?

Het betreft hier een part-time dienstverband voor bepaalde tijd. We zijn met name op zoek naar mensen die op zoek zijn naar een bijbaan. Ben je van mening dat je een meerwaarde voor het bedrijf kan zijn op full-time basis, overtuig ons dan in je sollicitatie.

Wat is het aantal uren dat ik kan werken?

Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid avonden die je beschikbaar bent. Je kunt tussen de 3 en de 40 uur per week werken. Het is daarnaast ook heel erg afhankelijk van de vraag. In sommige maanden kan het zijn dat het werk op z’n gat ligt. Denk hierbij aan de vakanties. De gemiddelde dienst duurt ongeveer 5 uur.

Wat zijn de werktijden?

Als je een avond staat ingepland sta je op zondag t/m donderdag van 19:00 tot 01:00 uur stand-by. Op de vrijdag en zaterdag is dat van 19:00 tot 02:00 uur. Tussen deze tijden kun je opgeroepen worden en dien je binnen 20 minuten op de vooraf afgesproken plek te verzamelen met je collega(‘s). Eindtijden kunnen uiteenlopen, het kan wel eens laat worden. Sporadisch wil het gebeuren dat je niet wordt opgeroepen, maar hiervoor hanteren wij een kleine vergoeding.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Je dient op minimaal twee avonden per week beschikbaar te zijn voor werk. Een van de twee avonden moet op een vrijdag of zaterdag vallen. Vanaf 19:00 uur ben je beschikbaar op deze avonden. Dit houdt tevens in dat je om 19:00 uur in de auto klaar moet kunnen zitten om te starten. Bij voorkeur heb je beschikking over een eigen auto om binnen 20 a 25 minuten op een van de verzamelpunten te kunnen komen.

Wat is het salaris dat ik kan gaan verdienen?

Het uurloon bij ons is gebaseerd op het minimum loon met daar bovenop een vakantietoeslag en opbouw verlofuren. Als 18 jarige begin je hierdoor al bij €8,50 bruto per uur inclusief toeslagen. En hoewel we als werkgever hier geen garantie op kunnen geven, kan er hier en daar nog wel eens een leuk fooitje krijgen.

Vanaf welke locaties wordt er gewerkt?

Wij hebben op diverse plaatsen in de Randstad standplaatsen evenals in ’t Gooi en Eindhoven.

 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaand nog steeds interesse hebben in een van onze vacatures, zou ik je willen vragen om, ter nadere kennismaking, ons sollicitatieformulier in te vullen op eurobob.nl/solliciteer-bij-euro-bob/.