MAAK KENNIS MET

Onze partners

Met trots werken wij al Euro BOB samen met onderstaande partners.

CodeBridge

Code Bridge is als appdeveloper voor Euro BOB bezig met het ontwikkelen van een BOB-app. Klanten kunnen via deze app gemakkelijk in 3 stappen een BOB reserveren. Via deze app is het ook mogelijk om alle historische ritten te bekijken. De app zal vanaf november te vinden zijn voor Android en iOS. Tevens is Code Bridge als developer betrokken geweest bij het tot stand komen van de huidige website.

BENZAI

BENZAI is het bedrijf van Benny Chew. Hij is een freelance UI/UX designer uit Singapore. Wij hebben een intensieve samenwerking met Benny. Alle ontwerpen van de website en Euro BOB app zijn afkomstig van BENZAI

Puppetbrain

Puppetbrain is verantwoordelijk geweest voor het design van zowel de app als de website. Zij is de partner van BENZAI en hebben samen voor een prachtig resultaat gezorgd.

JRE - Jeunes Restaurateurs

Door ons partnerschap met de JRE kun je via de aangesloten restaurants gemakkelijk een BOB chauffeur boeken. Zo kom je veilig & vertrouwd in je eigen auto weer thuis.

Bij JRE restaurants kunt u rekenen op passie voor gastronomie en gastheer/-vrouwschap evenals een unieke sfeer waarin u wordt verwelkomd.

In 2018 bestond JRE-Nederland maar liefst 25 jaar.

Alliance Gastronomique

Door ons partnerschap met de Alliance Gastronomique kun je via de aangesloten restaurants gemakkelijk een BOB chauffeur boeken. Zo kom je veilig & vertrouwd in je eigen auto weer thuis.

Les Patrons Cuisiniers

Door ons partnerschap met Les Patrons Cuisiniers kun je via de aangesloten restaurants gemakkelijk een BOB chauffeur boeken. Zo kom je veilig & vertrouwd in je eigen auto weer thuis.

Vision Carlease

De mannen van Vision Carlease hebben een belangrijke rol gespeeld in het mogelijk maken van de lease van 6 auto’s.

RotterdamseKost

Festival RotterdamseKost is de grootste en gezelligste buitenkroeg van Nederland, waar je een ode kunt brengen aan Rotterdam op culinair en cultureel gebied.

“Rotterdamse kost is voor een buitenstaander niet te knagen en alleen de sterkste magen kunnen hem of haar zonder gevaar voor brandend zuur of een kater verdragen.”

-Jules Deelder

CuliNESSE

Als partner van het culinaire muziekfestival CuliNESSE zijn wij beschikbaar om iedereen weer veilig thuis te brengen na een bezoekje aan CuliNESSE. In Rotterdam-Nesselande kun je weer genieten van culinaire hoogstandjes van verschillende gerenommeerde restaurants uit de regio, optredens van bekende artiesten en tal van andere activiteiten.

Trouwautoshop.nl

In samenwerking met trouwautoshop.nl transporteren wij je gehuurde trouwauto weer terug naar Zeist, tevens zullen wij je eigen auto naar de bruiloft toe rijden zodat je deze niet zelf hoeft te halen.