\

The Hunting Lodge

Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ Rozendaal, Nederland
Bezoek website

Restaurant The Hunting Lodge

Restaurant The Hunting Lodge ligt op één van de meeste idyllische plekjes van Nederland, met binnen en op het terras een adembenemend uitzicht op de glooiende heuvels van Het Geldersch Landschap. Zoals Kasteel Rosendael en De Bedriegertjes. In deze schilderachtige omgeving, aan de rand van De Posbank, worden de kleuren van de seizoenen prachtig weergegeven op de kaart. Chef Bert Stomphorst heeft een Franse klassieke kookstijl met een moderne twist en Maître Diana Bogers voelt precies aan met welke wijn ze de gast mag verrassen. In de historische muziekkoepel op het terras kunnen bruidsparen elkaar het ja-woord geven. Kortom, The Hunting Lodge is een romantische plek voor iedereen.

Bert Stomphorst en Diana Bogers– Quote

“Bij ons gaat het om smaak. Diana proeft de gerechten en zoekt er een passende wijn bij. In deze zoektocht gaat het niet om de best mogelijke keuze, maar om de enige juiste keuze.” Bert Stomphorst

“Op onze wijnkaart staat de Pinot Grigio uit Italië en de Riesling uit Duitsland. Ik vind het belangrijk dat de druif zijn klassieke roots laat zien.” Diana Bogers

Bert Stomhorst CV

Chef Bert Stomphorst weet al op jonge leeftijd dat hij later kok wil worden. Met vijftien jaar begint hij als keukenhulp bij De Lunterse Boer in Lunteren. Hij volgt diverse koksopleidingen om zoveel mogelijk kennis te vergaren. Bij De Lunterse Boer leert hij van eigenaar Rick Vonk dat je moet doorzetten in de horeca. Bij Landgoed Vreugd & Rust heeft hij leren zwemmen en zodoende zijn zwemdiploma voor het koksvak behaald. Dit was de eerste afslag naar zijn eigen culinaire identiteit. Vervolgens krijgt hij als patissier een stageplek bij sterrenrestaurant Clos St-Denis in België. Eenmaal terug in Nederland gaat hij aan de slag bij Restaurant Het Koetshuis in Bennekom. Bij chef Wicher Löhr leert hij om smaken buiten de patisserie toe te passen en komen alle disciplines aan bod. Ook bij De Fuik in Aalst  heeft hij een mooie tijd en leert hij dat je als sous-chef tevens een hoofdrol moet kunnen vervullen. Het is daarbij de plek waar hij zijn partner Diana Bogers ontmoet. Door zijn ervaring als patissier ontwikkelt hij gaandeweg een niets verhullende eigen kookstijl. Hij is klaar voor de volgende stap en neemt in mei 2013 samen met Diana The Hunting Lodge over.

 

Inner Voice Bert Stomphorst

“Als je niet lekker kunt koken voor je personeel, kun je ook niet goed koken voor je gasten. Kortom, als je niet goed bent voor je personeel, creëer je ook geen goede omgeving voor je gasten.”

Delen