\

Kompas Loosdrecht

Oud-Loosdrechtsedijk 203, 1231 LW Loosdrecht, Nederland
Bezoek website

Trots, dat zijn wij op onze deelname aan het mooie project Kompas in Oud-Loosdrecht. Het project is vernoemd naar het voormalige restaurant Kompas, dat voorheen op deze plek gevestigd was. Dit restaurant was zeer geliefd onder de Loosdrechter zelf, maar ook ver buiten dit uniek gelegen dorp. De keuze voor de naam van ons restaurant was daarom ook snel gemaakt. Wij zullen alles in staat stellen om het positieve aanzien van het oude kompas te evenaren.

Onze grootste doelstelling blijft altijd een informele, maar professionele gastvrijheid voor onze gasten. Onze gastheren Simon van Mourik, Bastiaan Beth en Jochem Bijkerk dragen de zorg voor de service.
Genieten van lekker eten en drinken, de omgeving en natuurlijk het restaurant zelf. In een volledig open keuken kookt ons keukenteam met veel passie onder leiding van Bart Noordam. Perfecte bereiding van het product is daarbij het vaste doel.

Wij maken geen onderscheid in het uit eten gaan of het even ergens gaan eten. Een drie- of vier-gangen diner, of alleen een hoofdgerecht met een glas wijn. Wij reserveren voor u met alle liefde een tafel. U bent als gast altijd welkom.

 

Delen