Het Badpaviljoen
Badhuisweg 21, 4357 AV Domburg, Nederland
Bezoek websiteRestaurant Het Badpaviljoen
Restaurant Het Badpaviljoen in Domburg is gevestigd in een monumentaal pand uit het jaar 1888. In het restaurant, de serre of op het terras kan men vanuit de duinen genieten van het unieke uitzicht op zee. De inrichting draagt de signatuur van interieurdesigner Eric Kuster. Het gebruik van pure materialen maakt het geheel laagdrempelig chique voor een divers publiek. Op de kaart staan Zeeuwse oesters, kreukels en kreeft, maar ook de vleesliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Een kopje koffie in de morgen, loungen met cocktails en fingerfood in de middag of een heerlijk diner in de avond: Hier kan men culinair genieten op elk gewenst moment van de dag.
Ferdie Dolk & Mirjam Joziasse– Quote
“De meeste gasten komen voor een plateau fruits de mer, dat is onze specialiteit. Alles is verser dan vers en komt rechtstreeks uit onze zee.”- Ferdie Dolk
“Niet alleen de keuken, maar ook de bediening moet topkwaliteit leveren. Als gastvrouw geef je net zoveel aandacht aan de gast als de chef dat aan het gerecht doet. Ambiance en sfeer maken een gerecht pas echt af.“ –Mirjam Joziasse
Inner Voice/Culinaire wijsheid Ferdie Dolk
“Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen. Je moet mensen voor je winnen en leren meedelen in het succes. Je doet het niet alleen, maar met je hele team.”