Trouwauto transport

In samenwerking met Trouwautoshop.nl zetten wij ervaren chauffeurs in om de door jou gehuurde trouwauto veilig & vertrouwd terug te rijden naar Trouwautoshop in Woudenberg.

Hoe gaat het in z’n werk?

Op het moment dat je de door jou gehuurde trouwauto hebt opgehaald, laat je je eigen auto inclusief sleutels achter als borg. Deze kun je uiteraard weer zelf ophalen na het inleveren van de auto. Je kunt er ook voor kiezen om ons dat werk te laten doen, zodat je lekker op de trouwerij aanwezig kunt blijven. De chauffeur van Euro BOB haalt jouw auto op in Woudenberg, deze brengt hij of zij naar de trouwlocatie en brengt vervolgens de trouwauto, na kleine inspectie, weer terug naar Woudenberg. Het tanken zal ook door dezelfde chauffeur gebeuren. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de auto te brengen en te halen.

Wat kost dat dan eigenlijk?

De prijs is gebaseerd op afstand van een enkele rit:

  • 0 tot en met 100 kilometer is €79,- inclusief 21% BTW
  • 101 tot en met 200 kilometer is €99,- inlcusief 21% BTW
  • Boven de 200 kilometer zal er een prijs op maat worden gemaakt.

De factuur voor de rit en de brandstof zal achter per mail worden verstuurd.

BOB service

Ondanks al deze gezelligheid, komt aan elke dag een einde. Wanneer u een paar alcoholische versnaperingen heeft genuttigd, is het alleen niet meer verantwoord om nog zelf te rijden. U kunt dan natuurlijk een taxi bestellen, maar hoe zorgt u dan dat ook uw auto weer veilig thuis komt?

Om mensen van deze behoefte te voorzien hebben wij de Bob Chauffeur in het leven geroepen! Deze Bob chauffeur brengt u in uw eigen auto veilig en vertrouwd naar huis.

Bereken hier uw tarief en reserveer direct. Wanneer u meer informatie wilt, of telefonisch wilt reserveren kunt u bellen met 088-365 0808.

Wij zien uw reservering met genoegen tegemoet.

Reserveren kan uiteraard ook hier