Trouwautoshop.nl autotransport

In samenwerking met Trouwautoshop.nl zetten wij ervaren chauffeurs in om de door jou gehuurde trouwauto veilig & vertrouwd terug te rijden naar Trouwautoshop in Woudenberg.

Hoe gaat het in z’n werk?

Op het moment dat je de door jou gehuurde trouwauto hebt opgehaald, laat je je eigen auto inclusief sleutels achter als borg. Deze kun je uiteraard weer zelf ophalen na het inleveren van de auto. Je kunt er ook voor kiezen om ons dat werk te laten doen, zodat je lekker op de trouwerij aanwezig kunt blijven. De chauffeur van Euro BOB haalt de trouwauto op de trouwlocatie en brengt deze, na kleine inspectie, terug naar Woudenberg. Vervolgens brengt de chauffeur jouw auto weer terug naar de trouwlocatie. Het tanken van de trouwauto zal door deze chauffeur uit handen worden genomen voordat de auto wordt ingeleverd.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de trouwauto te brengen en te halen.

Wat kost dat dan eigenlijk?

De prijs is gebaseerd op afstand van een enkele rit:

  • 0 tot en met 100 kilometer is €109,- inclusief 21% BTW
  • 101 tot en met 200 kilometer is €139,- inclusief 21% BTW
  • Boven de 200 kilometer zal er een prijs op maat worden gemaakt.

Op het moment dat de chauffeur arriveert om de auto op te halen dien je €100,- contant aan de chauffeur mee te geven. Dit kan hij of zij gebruiken om de auto mee af te tanken.
De factuur voor de rit en de brandstof zal achter per mail worden verstuurd, de €100,- contant zal hierop in mindering worden gebracht.

Er kan eventueel een meerprijs ontstaan op het moment dat de locatie niet met het openbaar vervoer bereikbaar is.

Mail ons voor meer informatie op info@eurobob.nl

BOB service

Ondanks al deze gezelligheid, komt aan elke dag een einde. Wanneer u een paar alcoholische versnaperingen heeft genuttigd, is het alleen niet meer verantwoord om nog zelf te rijden. U kunt dan natuurlijk een taxi bestellen, maar hoe zorgt u dan dat ook uw auto weer veilig thuis komt?

Om mensen van deze behoefte te voorzien hebben wij de Bob Chauffeur in het leven geroepen! Deze Bob chauffeur brengt u in uw eigen auto veilig en vertrouwd naar huis.

Bereken hier uw tarief en reserveer direct. Wanneer u meer informatie wilt, of telefonisch wilt reserveren kunt u bellen met 088-365 0808.

Wij zien uw reservering met genoegen tegemoet.